2014 är här och Bygdegårdsföreningen planerar inför våren och sommaren!

CIMG4376

ÅRSMÖTET äger rum den 26 februari klockan 19 med mötesförhandlingar och därefter kaffe/te och tårta på sedvanligt sätt. Kallelse kommer att sändas till inskrivna medlemmar, och även nya intresserade är som vanligt välkomna utan föranmälan!

Detta år har vi tyvärr ingen vinterverksamhet beroende på att vi i styrelsen inte har möjlighet att lägga ned den tid och kraft som behövs. Vi tar gärna emot idéer och frivilliga krafter som vill vara med och jobba, i vår och sommar, och även på lång sikt! Välkomna!

PLANTDAGEN för i år går av stapeln den 3 maj kl 12–. Alla odlare välkomna att vid fritt bord sälja sina plantor av alla slag till de många som vill köpa men inte har möjlighet att dra upp plantor själva. (Endast plantor som står i mördarsnigelfri jord vill vi se, så att vi inte sprider sniglar till områden som klarat sig hittills.) Ingen föranmälan, men hör gärna av dig med frågor etc på bygdegard@morko.se Förra året önskades mer blomplantor till vårens blomlådor och krukor utomhus.

LOPPMARKNADER blir det som vanligt den första lördagen i juni, juli och augusti. Inbokningen av bord öppnar som vanligt den 1 april till telefon 0156-135 36 (och inte innan dess!)

Rockevenemang för hela familjen den 12 Juli kl 12-22 håller på att planeras, mer info kommer…