Loppisdagen 3 augusti kl 10-14 med odlartävling!

Mörkö Bygdegårds Chilipeppar-odlings-tävling:

Den 3 augusti 2013 är det dags för plantodlarna att komma med sin planta till omröstningen om den finaste plantan av Hot Korean Chili vid Mörkö bygdegårds sista loppis för i år.

UPPSTÄLLNING AV PLANTORNA FÖR OMRÖSTNING
STRAX FÖRE KL 11.00 den 3 augusti.

Loppis-besökarnas omröstning om finaste Chiliplantan startar kl 11 och pågår till kl 12 ! En röst från varje besökare är tillåten, så även odlarnas.

Därefter vidtar rösträkning, och vinnaren koras samt prisutdelning sker ca kl. 12.30. Vinnande plantans ägare får förutom äran ett bokpris !

Bland alla som röstar på den vinnande plantan dras också några små priser.
PS Om du som är chiliodlare inte kan vara med denna tid (senast kl 11) den 3 aug. på Bygdegården går det bra att lämna in plantan från kl 8 på morgonen och hämta den senast kl 16. Vi tar dock inget ansvar för om något oförutsett skulle hända med den.
Även om du som odlar inte tror att din planta har någon chans att vinna vill vi gärna att du visar upp den, det är skillnaderna i utseende som är roligt att se när de står där tillsammans. Vi hoppas att alla 23 kommer! Inga odlarnamn syns vid röstningen.
Om du ändå inte kan medverka med din planta den 3 augusti meddela gärna det, så vi vet. Telefon till tävlingsledaren 070-250 92 75 eller mailadress nedan. Efteråt tar du förstås hem din planta och smakar av frukterna! Om du har idéer inför en fortsättning nästa år eller andra synpunkter om detta evenemang maila gärna till bygdegard@morko.se före och efteråt.
Lycka till i tävlingen önskar Sonia i BygdegårdsföreningenKorean hot bild